Hepimiz için çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu, bizim kaygılarımızın da, umutlarımızın da merkezinde çocuklarımızın olduğunu biliyorum. Ben ve tüm kadromuz aynı duyarlılık ve sorumluluk anlayışı içinde öğrencilerimizi ailelerin en kıymetli emanetleri olarak kabul ediyoruz.
Nar Anaokulu’nda bütün ailelerimiz bizim için çok özel, çocuklarımız ise bizim için esastır. Bu anlayış, tüm kurumumuzun ortak duygusunu, her birimizin ortak hassasiyetini ifade ediyor. Bizler okulumuzda ulaşımdan, beslenmeye, fiziksel ve zihinsel gelişime, her noktada bu sorumluluğu hisseden büyük bir aile olmayı başardık.

Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Uygun fiziksel ve sosyal çevre koşullarında ve sağlıklı etkileşim ortamında yetişen çocuklar, daha hızlı ve başarılı bir gelişim gösterirler. Eğitim anlayışımızda, her çocuğun benzersiz bir birey olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Dengeli, başarılı, sorumlu ve mutlu bir birey yetiştirmek ilkemiz 5 boyuta dayanmaktadır. Bu 5 boyut,

– Bilişsel boyut
– Dilsel boyut
– Sosyal boyut
– Duygusal boyut
– Bedensel boyut
Bu gerçekten yola çıkarak her bir öğrencimizi ayrı ayrı ele alıp, her birinde bulunan 5 boyutu geliştirmek için ayrı özen ve dikkati gösteriyoruz.

Hepimizin en kıymetlisi olan çocuklarımızın güvenliği, sağlıklı kişisel gelişimleri, evrensel ve insani değerlerle uyumlu bilgi ve becerileri kazanması, her şeyin önündedir.
Anaokulu, sağlıklı bir kişilik gelişimi için, hayatın güzelliklerine ve mutluluklarına yönlendiren bir işlev görmelidir.

Nar Anaokulu, öğrencilerimizin kendilerini iyi hissedeceği güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Yemyeşil bir bahçe içinde materyal olarak zengin sınıflar ve donanıma sahip. Ama daha önemlisi, eğitimin asıl değerleri olan öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizin öğrencilere yönelik ilgileri, sevgi dolu yaklaşımlarıdır. Eğitim, her anlamda odağında insan olan, insanlarla gerçekleşen hayatın en anlamlı etkinliğidir. Esas olan, bütün çocuklarımızın

birey olarak gelişimine olanak sağlamaktır.

Bu heyecan verici ve bir o kadar da sorumluluğu büyük yolda sizlerle birlikte olmak ve bizlere olan güveniniz bizlerin en büyük mutluluğu oluyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılının hepimize güzellikler getirmesi diliyor, okulumuza hoş geldiniz diyorum.